Риана се присмя на Лео, бил дебел

Риана се присмя на Лео, бил дебел
Снимкa: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Леонардо ди Каприо може и да е имал връзки с едни от най-известните модели, но нито една до този момент не си е позволявала да коментира неговия външен вид. Това обаче не важи за Риана. Отскоро певицата и актьорът поддържат неособено сериозно любовни отношения, но изглежда музикалната звезда вече има изисквания към своя настоящ партньор.

Според списание OK! барбадоската певица не е очарована от моментната по-закръглена фигура на звездата от „Вълкът от Уолстрийт“.

„Ри има изключително високи стандарти, когато става въпрос за това с кого спи и Лео изпада от тази категория, защото той е доста по-отпуснат от нейните обичайни любовници“, споделя източник.

Ето защо Риана предложила на Леонардо ди Каприо да отслабне и да се върне в старата си форма. Според същия приближен до звездите обаче актьорът ни най-малко не се обидил, а дори напротив.

„Лео смята, че всичко това е много забавно. Той никога не е бил с момиче, което да му казва какво да прави, така че можете да си представите колко много му хареса“, разкрива още източникът.

Риана от своя страна пък се съгласила с желанието на Леонардо да спре за кратко с татуировките.

#Риана #Леонардо ди Каприо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"