Продават на търг китарите на Кейти Пери от мега шоуто й на "Супербоул" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Продават на търг китарите на Кейти Пери от мега шоуто й на "Супербоул" (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Две от китарите от мега шоуто на Кейти Пери на "Супербоул" вече се продават в интернет. Всеки от двата инструмента е с начална цена от 800 долара, а аукционът ще продължи до 15 февруари.

Благородната идея е на певицата и нейната група, а парите от него ще бъдат дарени на организацията за превенция на домашното насилие Break The Cycle.

По време на изпълнението си Пери язди гигантски тигър, танцува с акули и пя I kissed a girl в дует с Лени Кравиц (на снимката горе). 30-годишната звезда влезе на стадиона на Университета във Финикс, възседнала лъскавата кукла, облечена в рокля на Джеръми Скот. Започна 12-минутния си сет с песента Roar.

 

Рап звездата Миси Елиът (на снимката долу) излезе, за да изпълни три от нейните хитове, след като Кейти изпя две песни, придружена от танцьори, облечени като палми, плажни топки и акули.

На смайващия финал тя се показа след четвъртата смяна на костюмите, обсипана със звезди сребриста дреха, като летя над стадиона върху гигантски фойерверк – падаща звезда, завършвайки изявата с "Фойерверк".

 

#Кейти Пери #Лени Кравиц #Супербоул #музика #певица #благотворителност #търг #китари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"