Бинев: Много внимавам какво точно казвам

Бинев: Много внимавам какво точно казвам
снимка: Би Ти Ви
A A+ A++ A

Вече много внимавам какво точно казвам, защото акцентите отиват във веселия характер, а се губи смисълът“. Това заяви Слави Бинев в ефира на Би Ти Ви.

Той заяви още, че е много опасно човек да повярва в легендата за себе си. „Аз в легенди не вярвам, аз вярвам в дейстията“, уточни Бинев.

Бинев коментира и проблемът с битовата престъпност. По думите му той трябва да се реши венъж завинаги. „Навсякъде има престъпници, но в някои от страните на ЕС тя е занулена. Да не откриваме топлата вода – да видим как са решили проблема в Германия например“, посъветва Бинев.

Що се отнася за скандала с назначението му за шеф на парламентарната комисия за култура и медии, Бинев посочи, че това е затворена страница за него.

Спомените са нещо, от което човек трябва да вади поука. Дори и да иска да ги забрави, ще има някой, който да му напомня“, коментира още той.

По думите му свободата на словото е най-важна, но трябва да се обърне внимание и на обективността.

Според него един от големите проблеми на преходя е, че е нямало законност, справедливост.

В несправедливата държава бъди смел в действията си и внимателен в словата си“, посъветва Бинев и заяви, че емоциите нараняват този, който ги изпитва.

Бинев заяви още, че за него най-добрият ни евродепутат е Ангел Джамбазки.

Относно премиера Бойко Борисов, Бинев коментира, че „човек трябва да е бил първо баща, истински баща, за да бъде баща на нацията“.







#Слави Бинев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"