Убиецът 4-годишното ми дете си живее на свобода, оплака се майката

Убиецът 4-годишното ми дете си живее на свобода, оплака се майката
Убиецът на Паоло пред съда. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Детето ми го няма, а убиецът си живее на свобода и си кара колата. Чувствам безсилие и тъга, разказа Красимира Иванова, майката Паоло, който беше убит на пешеходна зона в Стара Загора, пред Би Ти Ви.

Детото бе прегазено от кола на пешеходната зона в Стара Загора през май, миналата година. Зад волана е бил бизнесменът Георги Сапунджиев. Трагедията предизвика повсеместни протести в цяла България.

Проблемът е, че осъденият на първа инстанция шофьор е на свобода, кара си колата и си живее нормално. Изпратил е семейството си в Германия, за да си спестят ситуацията у нас, докато срещу Сапунджиев вървят дела.

„Моето дете го няма, всяка сутрин се събуждам обляна в сълзи. Наплаквам се и тогава влизам в ежедневието, действам като робот. Усещам подкрепата на хората, но когато се прибера в къщи, усещам, че съм сама“, коментира Иванова.

През ноември убиецът на 4-годишния Паоло получи присъда за 3 години и четири месеца затвор, след като се призна за виновен. От присъдата ще бъде приспаднат периодът, в който Георги Сапунджиев е бил под домашен арест.

#Георги Сапунджиев #Красимира Иванова #Паоло #Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"