Брендо пише мемоари, твърдят негови приятели

Брендо пише мемоари, твърдят негови приятели
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Кокаиновият бос Евелин Банев - Брендо се е усамотил, за да пише книга за живота си. Това издадоха пред в. "Труд" негови приятели, като отричат той да се крие. 

Преди ден бе разпространена информацията, че осъденият на 20 години в Италия за наркотрафик и оправдан у нас на втора инстанция за пране на пари от бизнес с дрога, е избягал от правосъдието. Оказа се, че Брендо е с наложена забрана да напуска страната и да сменя местоживеенето си, без да уведоми съда.

Вчера (22 януари) обаче вътрешният министър Веселин Вучков обясни, че МВР не издирва Брендо. 

Припомняме, че след осъдителната присъда на първа инстанция Банев стана клиент на италианската прокуратура. Като част от международната престъпна група „Кокаинови крале“ получи 12-годишна ефективна присъда от съда в Милано.

Докато лежеше в местен затвор, беше отвлечена дъщеря му Лара. Тя беше освободена след близо 50-дневен плен, според неофициална информация срещу половин милион евро. Похитителите и до днес остават неизвестни, както и мотивите им. Предполага се, че това е било знак към Банев да мълчи пред нашите и италианските власти, което той прави, включително и в съдебната зала, където идва редовно за всяко съдебно заседание.

#Евелин Банев #Брендо #Италия #Лара

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"