Има заподозрян за убийството на строителния предприемач и съпругата му

Има заподозрян за убийството на строителния предприемач и съпругата му
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Има заподозрян за двойното убийство на строителния предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия в София. Двамата бяха застреляни на 8 януари в квартал "Витоша".

Соченият за извършител на престъплението е в ареста заради друго деяние, но се очаква да му бъде повдигнато обвинение за двойното убийство, съобщава БНР.

При акция на Главна дирекция "Криминална полиция" във Варна са задържани хора, за които също има подозрения, че са съпричастни към разстрела на Дамянови и са евентуалните потъчители.

Отпаднала е версията, че възможен извършител на убийството е познат на Дамянови, който ги е заплашвал преди време. Това е станало, след като са били снети натривки на ръцете на мъжа и е било проверено алибито му. След разследване полицията е стигнала и до основния заподозрян по случая.

Дамянови бяха разстреляни на 8 януари тази година. Пристигналият на място екип на СДВР открива мъртви 48-годишния Митко Дамянов и 42-годишната му съпруга Наталия. Те най-вероятно са били причакани от стрелеца до блока, в който живеят, и са разстреляни, слизайки от автомобила им.

Семейството има дъщеря на 18 години. Занимавали са се със строителство. Техни близки отрекоха да са били заплашвани.

Неофициално се говори, че срещу Митко Дамянов има десетки жалби от хора, които са давали пари на зелено за жилища, но след това не са получавали нищо.

#заподозрян #убийство #предприемач #семейство #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"