Ще се качи ли Борисов на влака за Банкя на 31 януари?

Ще се качи ли Борисов на влака за Банкя на 31 януари?
Бойко Борисов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Гражданска инициатива за обществен и релсов транспорт изпрати писмена покана на премиера Бойко Борисов да пътува с влак на 31-ви януари, когато се навършват 130 години от приемането на Закона за железните пътища на Княжество (тогава) България. Поканени са и представители на управляващата коалиция и министри, както и ръководителите на БДЖ.

Ето какво още се казва в поканата:

Обръщаме се към Вас с поканата за дебат и пътуване с влак на тема „Железница и обществен транспорт в България – ДА ИЛИ НЕ?!”.

Имаме сериозни съмнения, че голяма част от взимащите решения за бъдещето на обществения и в частност железопътния транспорт в България не са пътували от години с обществен /железопътен транспорт (освен може би при откриването на отсечки от метрото в София).

Поканата се отнася за дата 31-ви януари 2015г.събота по дестинацията София – Банкя. Предложението ни е пътуването да се осъществи с влак КПВ № 13206, тръгващ в 12:50 от Централна гара София. Връщането в обратната посока може да се осъществи с влак КПВ № 13207, който тръгва от гара „Банкя” в 14:10 и пристига на Централна гара в 14:40ч.. Пътуването във всяка посока трае по 30 минути.

#БДЖ #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »