Елен Колева събира материал за книга

Елен Колева събира материал за книга
A A+ A++ A

Актрисата Елен Колева е събрала доста свои произведения и смята да издаде книга.

"Много пъти са ме предавали. Когато изпадне в тежка ситуация, човек разбира кои са истинските си приятели, а аз останах сама", разказа тя пред бТВ. Но излиза със силен дух от трудните ситуации.

"Дълго време не можех да се намеря. Между 20-та и 30-та си година се търсех. Исках да разбера коя съм. Сега съм добре”, отчита актрисата.

На въпрос за историите около личния й живот, тя бе категорична: "Искам млад мъж. Жизнен, красив и добър човек. Трябва да ме приема истински".

Според нея често мъжете приемат жените като трофей. Обичат да се показват, че са ловци, защото това е част от тяхната същност. "Може и аз да съм ловец", допусна актрисата. "Аз давам сигнали, не преследвам. Жените вече все по-често казват: „Аз те искам!” Аз съм старомодна".

Елен все още не е срещнала любовта на живота си, се разбра от разказа й. "Вярвам, че тя ще е зряла и спокойна. Ще има доверие, синхрон, без конфликти, раздели и емоции", описа тя човека, когото очаква да срещне.

За последната си връзка отсече : "Това е минало. Бях наранена, разочарована, тъжна, ядосана, щастлива и т.н. 6 години продължи тази връзка. Няма да кажа лошо за хората в моя живот. Той става смешен, след като ме плюе. Така той излага себе си”, коментира актрисата, без да спомене името на бившия си приятел Александър Найденов, наричан още Сашо майонезата.

„Трябва да запазиш достойнството си, а не да се излагаш така. Ставаш евтин и олекваш. Няма да му правя безплатна реклама”, е позицията на Елен Колева.

#Елен Колева #книга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »