Клип на гражданска формация атакува управляващите за разсипията в БДЖ

Клип на гражданска формация атакува управляващите за разсипията в БДЖ
A A+ A++ A

Кратък видеоматериал с предизвикателно съдържание атакува управляващите за липсата на идеи как да се справят с положението в железниците. А в същото време си купуват нови лимузини, е добавката на авторите от гражданското движение "Модерна България".

Екологичният и модернизиран в цяла Европа жп транспорт  е задраскан под табела "Ликвидация", след което се разглеждат в близък план новите бронирани автомобили за властта.

Според авторите клипът им е събрал 43 000 гледания има над 200 харесвания и почти 700 споделяния. Общо в социалната мрежа Фейсбук из различни групи, страници и лични профили видеото е събрало над 1800 харесвания, 700 споделяния и стотици коментари.

Има обаче и критични забележки, като тази: "Що говорите глупости? Тези коли са 7, за министри и чуждестранни делегации, струват 124 000 лева. Или 868 000лв. Проблема на БДЖ няма да се реши с тези 868 000лв."

От "Модерна България" питат риторично "Докога?!" ще се закрива и разрушава всяка социална придобивка, която е от помощ за народа, за сметка на излишък от ресурси в подкрепа на управляващата върхушка.


#БДЖ #клип

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"