Имот скара съседите Роби Уилямс и Джими Пейдж

Имот скара съседите Роби Уилямс и Джими Пейдж
Тауър Хаус
A A+ A++ A

Роби Уилямс и Джими Пейдж обитават съседни къщи в Лондон - и двете във викториански стил и паметници на културата. Неотдавна Уилямс, който се умори да бъде звезда, пожела да модернизира своята, като сложи асансьор, и за целта подаде съответната молба до общината. Пейдж обаче не е съгласен да се променя общия викториански облик на квартала.

"Тауър Хаус, в която живея от 1972 г., е паметник на културата, какъвто е и домът на г-н Уилямс, макар неговият да е втора категория паметник, коментира Пейдж. Ако той модернизира къщата си, това ще означава, че викторианският изглед на улицата отива на кино. Боли ме, когато някой, колкото и известен да е той, гледа през пръсти на подобни неща".

"Да сте чували за асансьори през викторианската епоха, продължава с недоволството  си музикантът от "Лед Цепелин". Освен това чувам, че Уилямс иска да си прави басейн в задния двор. През викторианската епоха не е имало частни басейни. Освен това,  изкопаването на басейн в съседство с моята къща може да увреди сериозно фундамента й".

Тауър Хаус е построена в периода 1875-1881 г. по проект на известния архитект Уилям Бърджис. Имотът се намира в баровския квартал Холанд Парк. През 2013 г. Роби Уилямс купи от режисьора Майкъл Уинър съседната къща, разполагаща с 46 стаи, като брои за нея 17 милиона паунда.

#имот #Джими Пейдж #Роби Уилямс #Лед Цепелин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"