Бинев: Голямата ми битка не беше с културата, а с медиите

Бинев: Голямата ми битка не беше с културата, а с медиите
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Голямата битка не беше с културата, а с медиите БНТ, БНР и СЕМ. Те показаха по какъв начин разполагат с програмната система на този държавен ресурс", съобщи депутатът Слави Бинев в ефира на ТВ7 в четвъртък сутрин по повод неговото назначение на председателския пост в парламентарната комисия по култура и медии.

Той бе възмутен от това, че "културните хора са се държали некултурно", когато е оглавил Комисията по култура в края на миналата година. "Аз не бих препоръчал на моите деца да се учат от такава култура", допълни още Бинев и оприличи интелигенцията ни на "глутница, която е озверяла".

Той изрази мнение и за задължителния вот, който е обсъждан в парламента по-интензивно тази седмица, като според него "хората искат справедливост" и ще подкрепят този вот.

По думите му Патриотичният фронт в началото се е предоверил на партньорите си във властта. На въпрос за прекаленото доверие на националистите в цяла Европа, Бинев заяви, че има граници, които не бива да бъдат прекрачвани.

По отношение визитата на държавния секретар на САЩ Джон Кери, Бинев е на мнение, че той идва у нас по въпросите за енергетиката, сигурността и дори за шистовия газ. Със сигурност САЩ ще имат своите претенции, ще дадат наставления, категоричен бе Слави Бинев.

#Слави Бинев #Джон Кери #САЩ #БНТ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"