Опожарен автомобил е открит на метри от мястото на убийствово на ММА боеца

Опожарен автомобил е открит на метри от мястото на убийствово на ММА боеца
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Oпожарен автомобил е бил открит на метри от мястото, където е бил прострелян бизнесменът Димитър Стоянов, по прякор Лудия, съобщава Би Ти Ви.

Вчера вечерта в покрайнините на парк „Лаута”, близо до хотела в Пловдив майсторът на бойните изкуства е бил нападнат и прострелян. По-късно той е починал на път за болницата.

Смята се, че опожареният автомобил е използван от извършителя, за да се придвижи до местопрестъплението. Вероятно до опожараването на превозното средство се е достигнало, за да се заличат следите.

Според хора от кооперацията убиецът е причакал Стоянов пред входа на сградата и е стрелял няколко пъти по него. Стреляно е с оръжие без заглушител. Нападателят е успял да избяга.

Това показва, че убийството е внимателно подготвено и планирано. Убиецът вероятно не е бил сам, а докато той е чакал жертвата си, съучастникът му е изпепелил колата. След това двамата са избягали с друг автомобил.
Димитър Стоянов е съпруг на топмодела Роси Черногорова и е заместник- шеф на федерацията по „Шу-Ту". Той самият е ММА боец, извоювал множество победи.

#убийство #Димитър Стоянов #ММА боец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници