"Bulgaria: Business Up" привлича чуждестранни инвеститори за България

"Bulgaria: Business Up" привлича чуждестранни инвеститори за България
A A+ A++ A

Първата международна конференция за инвестиции "Bulgaria: Business Up" e нова инициатива, която ще анализира и популяризира предимствата на България като инвестиционна дестинация.

Инвестиционната конференция ще се проведе на 10 и 11 май 2012 г. в Шератон София Хотел Балкан, събирайки на едно място ключови представители на държавата, изпълнителни директори на най-големите чужди инвеститори в страната и водещи икономисти от България и чужбина.

Целта на Bulgaria: Business Up е да представи на международната бизнес общност благоприятния инвестиционен климат в България, както и разнообразието от възможности за успешен и устойчив бизнес, и да предложи най-добрите практики на водещите чуждестранни инвеститори в страната.

Организатори на конференцията са най-голямата българска англоезична медия – Novinite.com (Sofia News Agency) и новинарският сайт на български език – Novinite.bg, с подкрепа на българската държава в лицето на Българската агенция за инвестиции, официален партньор на "Bulgaria: Business UP".

Вие сте потенциален инвеститор, който търси нови възможност? Или сте мениджър на компания с опит и успехи в България, които искате да споделите? Или имате страхотен бизнес проект, който може бъде развит на базата на предпоставките, които България предлага? А може би сте чужденец или български гражданин, който иска да помогне за успеха на България чрез анализ на инвестиционната й среда и повишаване на осведомеността за предимствата й?

“Bulgaria: Business UP” вече се радва на засилен медиен интерес, a Вашето участие ще Ви даде възможност да достигнете до влиятелна аудитория от международни експерти, дипломати и хора от бизнеса от България и света.

От Вас зависи да допринесете за успеха на тази уникална инициатива, а следователно - и за успеха на България!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА!

www.bulgariabusinessup.com

#ПЧИ #преки чуждестранни инвестиции #инвеститори #Българска агенция за инвестиции #чужди инвестиции #Bulgaria Business UP

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"