210 дискотеки докладват обороти в НАП

210 дискотеки докладват обороти в НАП
От НАП напомнят, че остават по-малко от 10 дни до изтичането на срока, в който всички притежатели на фискални устройства трябва да ги свържат с агенцията. Снимка: Дарик
A A+ A++ A

По един касов апарат на всеки десет минути се връзва с Националната агенция за приходите, сочи статистиката за фискалните устройства с онлайн връзка с приходната агенция.

По последни данни 225 000 касови апарати вече имат осигурена дистанционна връзка с НАП, като само десет дни по-рано 185 000 устройства са подавали онлайн данни към агенцията.

Данните на приходната администрация сочат също, че общо 620 автомивки от цялата страна са изпълнили законовото изискване, както са направили и 85 сватбени магазина.

Благоевград се нарежда на второ място след София по брой на касови апарати на дискотеки с онлайн връзка - 22 устройства. Общият брой на фискалните апарати на дискотеки, свързани с агенцията, е 210.

От НАП напомнят, че остават по-малко от 10 дни до изтичането на срока, в който всички притежатели на фискални устройства трябва да ги свържат с агенцията. Дотогава и всички бензиностанции и газ станции в страната трябва да монтират нивомерни системи на резервоарите си.

#газ станции #бензиностанции #дискотеки #онлайн връзка #касови апарати #НАП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Търговия
Последно от Търговия

Всички новини от Търговия »