Депутат разигра Range Rover на лотария, спечели го жена без книжка

Депутат разигра Range Rover на лотария, спечели го жена без книжка
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Късметлийка от Исперих спечели луксозен джип,  разигран на томбола от Гюнай Хюсмен, депутатът от ДПС, който се прочу с отлъчването му от парламентарната група на движението заради "неспазване на джентълменско споразумение".

Хюсмен не изпълни поканата на партийното ръководство да не се възползва от преференциалния вот на съгражданите си, които го изпратиха в парламента, и с това си навлече наказателната мярка. Той обаче реши да покаже, че е джентълмен.

Днес депутатът връчи ключовете на закупения с лични пари автомобил Range Rover на родената през 1971 година Ниргюл Мустафа. Жената се оказа победител в томболата, организирана за активистите на ДПС, участвали в организацията на изборите.

Дамата няма книжка, но съпругът й Бехчет кавалерски пое задълженията зад волана на луксозното возило.

Народният представител обясни пред бТВ, че жестът му не е отмъщение към партията, а просто изпълнение на предизборното му обещание.

„Обещанието е нещо свещено и аз смятам, че ако някой наистина се чувства политик, трябва да си изпълнява обещанието, именно това ме подтикна, без никаква ирония, с абсолютно ясно съзнание и съвест да изпълня този свой ангажимент към  нашите активисти”, коментира депутатът.

Ниргюл Мустафа работи като чистачка в кметството на съседно село. По време на изборите тя била и член в секционна комисия.

„Toва ми е първата такава спечелена награда, досега не съм печелила от никъде нищо... Имат книжки, децата ми, дъщеря ми, мъжът ми има. Сега ще я ползваме засега за наши нужди не знаем още и ние какво ще правим, защото сме в шок”, сподели Ниргюл Мустафа.


#Исперих #джип #Гюнай Хюсмен #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"