Бесове във Фейсбук заради срива на Виваком

Бесове във Фейсбук заради срива на Виваком
A A+ A++ A

Краткото съобщение на Виваком, че поради технически проблем няма интернет взриви Фейсбук. Абонатите се оплакват, че поне на екрана на телевизора са могли да изпишат, че има технически проблем, а не с часове да се чудят какво става. „Чудя се за какво съм ви абонат аз на вас, ръбове... За кого сте го написали това съобщение тук, за абонатите дето нямат интернет ли? Трябваше на телевизията да пуснете съобщение, тя този път си беше работеща и стабилна, въпреки лекия ветрец навън..”, написа на страницата на оператора Владимир Йорданов.

Други потребители пък настояват за разбиране, защото технически проблеми е съвсем нормабно да възникнат. „Стига ревахте-фейсбука няма да избяга, техника е случва се...сега имате уникалната възможност да поговорите с човека до вас-сигурен съм,че ще ви хареса.Жалко само за бизнеса-той наистина губи в този случай”, пише Стоил Николов.

Интернет връзките на Виваком се сринаха заради технически проблем.

Потребители  се оплакват, че няма телефони, телевизия, интернет, включително VPN, стационарни телефони. Повечето клиенти се оплакват, че от обяд са останали без телевизия и без интернет.

От Виваком обясниха, че проблемът е технически и се работи за отстраняването му.

#Виваком #потребители #интернет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"