Търси се мъж за Моника Белучи

Търси се мъж за Моника Белучи
Снимки: ЕПА/ БГНЕС, Vanity Fair
A A+ A++ A

Милиони мъже по света могат да помечтаят, защото италианската сексбомба Моника Белучи обяви, че си търси мъж. Красавицата направи признанието в декемврийския брой на италианското издание на Vanity Fair, чиято корица краси. Изкушаващата брюнетка разкри, че си пада по сериозните връзки и не е момиче за краткотрайни афери. Тя повдига завесата и за своя бивш съпруг Венсан Касел.

"Венсан е добър баща на децата ни, но нашата идея за семейството така и не успя. Това, че в момента съм необвързана, не ме прави самотна. Около мен има ухажори, но аз съм жена на трайните връзки. С Венсан бяхме заедно 18 години и сега тази свобода от последната година ми е малко чужда", обяснява актрисата.

Белучи съвсем скоро влезе в ролята на момиче на Бонд. Тя бе поканена да участва в новия филм за Aгент 007 "Spectre".

"Не мога да кажа много за филма, всъщност - почти нищо! Има изключителна секретност около сюжета на лентата. Моята роля е на италианката Лусия. Бях изумена и приятно изненадана от офертата за тази роля предвид моята възраст. Радвам се, че днес на зрелите жени не се гледа така, както преди. Днес една жена може да бъде възрастна, чаровна и чувствена едновременно", обяснява Моника.

 

#Моника Белучи #Венсан Касел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници