Алена: През 2015-та виновните политици ще бъдат наказани

Алена: През 2015-та виновните политици ще бъдат наказани
A A+ A++ A

"Виновните за състоянието на държавата най-после ще получат своите наказания. Годината на Сатурн изисква правосъдието да е на ниво. Дай Боже това да се случи, за да се успокоят всички, защото доверието към правосъдната система се срива“. Това мнение изказа астрологът Алена по отношение на 2015 година.

В сутрешния блок на бТВ в петък тя добави, че през тази година трябва да внимаваме да не правим непоискано добро. "Непоисканото добро ще се стоварва върху всички нас с негативизъм", категорична бе тя. Друго, което е забранено през 2015-та година е прекаленият материален стремеж.

"Годината на овцата и годината на Сатурн в комбинация, която влияе на цялото човечество, изисква, за да създаваме положителна карма да не си създаваме врагове, а ако сме създали такива - да им простим. Годината ще е финансово стабилна само, ако не си печелим врагове", убедена е Алена. 

Същото важи и за България. "Ако политиците не правят грешки, ако не раздават помощи за други държави, при положение, че и ние сме зле, ако не допускат да взимат решения в ущърб на България, това правителство има шанс да си изкара мандата", добави тя и предупреди управляващите да действат без задкулисие и "удари под кръста", защото през тази година ще има осъдени политици заради това.

Заради Нептун в Риби може да има наводнения и през тази година, ако не сме отговорни и не почистим речните корита. Алена призова за превантивни мерки в тази насока да има още от началото на годината.

#Алена #астролог #2015

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »