Крисия изпревари и Лили Иванова с участия по празниците

Крисия изпревари и Лили Иванова с участия по празниците
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Малката красавица Крисия Тодорова се оказва по-желан гост на партита дори от легендарната Лили Иванова. Хлапето, което ни прослави на детската „Евровизия” в Малта миналата година, бе плътно ангажирано от 20 декември чак до Нова година. Тогава Крисия пя в родния си Разград. Около Коледа чаровницата украси няколко частни партита, гостува и на празничните концерти в Димитровград и Шумен.

Хонорарът на момиченцето е между 3 и 5 хиляди лева, част от които според запознати отиват при продуцента й Слави Трифонов.

Припомняме, че Крисия, Хасан и Ибрахим са сред номинираните за "Личност в новините за 2014 година" в категория "Култура". Може да дадете своя глас за тях тук.

Примата на родната естрада Лили Иванова пък този път нямаше участия навръх Нова година. Единствената проява на Лили Иванова беше по Коледа, когато тя изнесе концерт в Sofia Live Club. Това бе първият случай, в който певицата ще работи на светлия празник. От години се знае, че по Коледа звездата не приема никакви ангажименти.

Една от причините изпълнителката на „Детелини” да нямаше много участия по празниците е високият є хонорар от 20 000 лева. Въпреки трудната икономическа ситуация у нас тя не е склонна да свали тарифата.

Васил Найденов обаче изпревари Лили с 4 участия за двата празника тази година. Той имаше по една изява на частни партита на Бъдни вечер и на Коледа, а в новогодишната нощ изнесе концерт на открито на площад „Тройката” в Бургас.

Веднага след това той забавляваше гостите в петзвезден хотел в морския град. От всяко участие Кеца прибира по 15 бона, които разделя с екипа си.

Найденов е сред малкото естрадни изпълнители, който държи на свое озвучаване, включено в общата цена на изявата му, научиха колегите от Монитор.

#Крисия #Евровизия #Лили Иванова #Васил Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »