ГЕРБ гласи Веселин Маринов за депутат от Търново

ГЕРБ гласи Веселин Маринов за депутат от Търново
Веселин Маринов с вътрешния министър Цветан Цветанов. Снимка: в. „24 часа“
A A+ A++ A

Ръководството на ГЕРБ обмисля да направи певеца Веселин Маринов водач на листата на партията във Велико Търново за парламентарните избори през 2013 г., според непотвърдена информация.

Това пише местният вестник „Борба“, като се позовава на свои източници от структурата на управляващата партия.

Изпълнителят, увековечил се с химна „Нашата полиция“, е предизвикал оживена дискусия в местната структура на ГЕРБ с последните си прояви в областта.

Веселин Маринов е родом от Полски Тръмбеш, а през последния месец дари кувьоз за болницата в града, а след това говори за живота си пред студентите от Великотърновския университет.

Пубикацията отбелязва, че един от най-силните козове на Маринов е близкото му приятелство с вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов, който влезе в парламента именно като депутат от Велико Търново.

Поне трима от досегашните четирима народни представители на ГЕРБ от региона няма да бъдат на избираеми места в листите през 2012 г. Това са Аспарух Стаменов, Мирослав Петков и доскорошният областен председател Христо Христов.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще бъде гост на празника на Велико Търново в четвъртък. Той ще присъства и на тържествената сесия на Общинския съвет в старопрестолния град.

#Веселин Маринов #ГЕРБ #депутат #Велико Търново #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"