Зеленогорски: ДПС имат нужда от враг и го съзират в ПФ

Зеленогорски: ДПС имат нужда от враг и го съзират в ПФ
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Очевидно е, че ДПС имат нужда от враг и съзират врага в лицето на Патриотичния фронт и Реформаторския блок".

Това обяви съпредседателят на ПГ на РБ Найден Зеленогорски по повод изявлението на лидера на ДПС Лютви Местан от вчера, в което той посъветва премиера Бойко Борисов да се отърве от Патриотите, съобщи бТВ, позовавайки се на БТА.

"За мен Патриотичния фронт има ясно изразени евроатлантически ценности и споделя цивилизационния избор, който е направила България. Ние възприемаме Патриотичния фронт като една патриотична формация, която няма нищо общо с опита на г-н Местан да бъдат очернени като ксенофоби и расисти", каза Зеленогорски.

По думите му десните ще направят всичко по силите си, за да има стабилност в коалицията и парламентарното мнозинство да се задържи за пълен мандат.

"Успехите за първите два месеца на това мнозинство и управляващите са доста показателни накъде вървим - към това да направим така, че България да бъде уважавана страна в европейското семейство и да постигне по-високи нива на качество на живота - това е голямата цел към която се стреми това управляващо мнозинство", допълни съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок.

#Найден Зеленогорски #Патриотичния фронт #Реформаторския блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"