Французин обвини американците за мистериозно изчезналия малайзийски МН370

Французин обвини американците за мистериозно изчезналия малайзийски МН370
A A+ A++ A

Американски военни са свалили майлайзийския самолет по полет МН370, тъй като смятали, че е отвлечен от терористи и може да бъде използван за атака в стил 11 септември 2001 г. срещу Щатите, твърди французин, който е бил шеф в авиокомпания, пише в. "Дейли мейл".

Марк Дъген , бивш шеф на вече затворената компания Proteus Airlines, твърди, че самолетът е бил свален близо до американската военновъздушна база на о. Диего Гарсия в Индийския океан. Пред сп. "Пари мач" той разказал, как жители на Малдивските острови , които са близо до Диего Гарсия, ме казали, че са видели липсващият самолет да лети много ниско. Дъген говорил с рибар от малък остров, който му казал, че видял голям самолет, боядисан в цветовете на Малейъша ейрлайнс, на 8 март. Освен това рибарите твърдят, че били открили празен пожарогасител от самолета близо до о. Баарах.

Родения в Сенегал французин, който в момента е успешен писател, също така казал по радио станция, че от служител на разузнавателна служба бил предупреден да не разследва изчезването на МН370.

От намиращите се на борда на изчезналия Боинг 777 239 души близо две трети бяха китайски граждани. На 8 март те пътували от Куала Лумпур за Пекин.

#американците #Боинг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »