Още двама полетяха от "терасата на пикаещите пияници"

Още двама полетяха от "терасата на пикаещите пияници"
A A+ A++ A

Двама мъже пострадаха, единият от които тежко, след падане тази нощ от "терасата на пикаещите пияници" в Благоевград. Това е поредният инцидент, обслужен от спешните екипи в ЖК "Еленово", на този "рисков" адрес.

В мястото за запои участват предимно жители на ромската махала. Два часа след полунощ 31-годишният Антон И. и приятелят му Радослав Х., на 25 години излезли на терасата да "пуснат по една вода". За да не губят време, тъй като ракията ги чака, пияниците просто пикаят от терасата. Тя обаче е без парапет.

Заради поетия алкохол по-тежкият Антон, който е около 100-ина килограма, залитнал напред. Приятелят му Радослав се опитал да го задържи, но и двамата полетели и паднали от 3-метрова височина. По-възрастният и тежък ром паднал на главата си.

Изследванията в отделението по Образна диагностика на Антон са показали фрактура на лицевите кости. Към 5:00 ч. тази сутрин той е транспортиран по спешност за "Пирогов". 25-тодишният Радослав се отървал само с фрактура на лявата ръка. Към 7:00 ч. тази сутрин е настанен в отделението по ортопедия на болницата.

#Благоевград #пияници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"