Петров: Присъствието в НС трябва да носи по-голяма нормалност

Петров: Присъствието в НС трябва да носи по-голяма нормалност
По думите му една от причините да подаде оставка е липсата на единна позиция по ключови теми в партията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"България без цензура" се нуждае от нова визия както за себе си, така и за това, което представлява". Това каза в интервю за "24 часа" Росен Петров след раздялата му с партията на Бареков.

Той обяви, че не се чувства недооценен, а изморен, и че няма никакви лоши чувства към Николай Бареков.

"Аз се надявах, че с влизането в парламента партията ще излезе от положението на перманентен скандал. Тука не изключвам и себе си, и аз съм участвал в такива скандали. Но по принцип мисля, че присъствието в Народното събрание трябва да носи по-голяма нормалност, а не непременно натягане на напрежението, търсене на врагове и особено търсенето на врага с партиен билет", каза Петров.

Той обяви, че е искал да напусне "България без цензура" още след раздялата с ВМРО. По думите му една от причините да подаде оставка е липсата на единна позиция по ключови теми в партията.

"Много събития се натрупаха, свързани най-вече с това, че например научавам от някаква агенция или от някой вестник каква е нашата позиция. Последния случай беше, когато аз по националната телевизия говорех, че България се нуждае от стабилност и затова нямаме нужда от избори посред зима. В същото време Бареков по една друга голяма телевизия обясняваше точно обратното", подчерта Петров.

#Росен Петров #присъствие #НС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"