Съпругата на Сертов: Не разпространявайте лъжи, обърквате разследването

Съпругата на Сертов: Не разпространявайте лъжи, обърквате разследването
И Интерпол издирва Петко Сертов.
A A+ A++ A

Съпругата на бившия председател на ДАНС Петко Сертов, който е в неизвестност - Емилия Сертова, заяви, че изчезването на съпруга й не може да се дължи на каквито и да било проблеми в семейството, битови причини или болест. Това бе една от тиражираните версии.

Според Емилия Сертова, съпругът й при никакви обстоятелства не би посегнал сам на живота си.

"Във връзка с медийните публикации от последните дни и изявленията на представители на МВР искам да заявя следното: В дните, след като стана известно за изчезването на съпруга ми, в общественото пространство се разпространяват множество лишени от основание тези, които считам, че биха могли да насочат разследването в неправилна посока и това да доведе до загуба на ценно време и ресурс, така важни в първите дни на разследването. Искрено се надявам, че тиражирането на подобни тези се дължи на липса на информация за действията и резултатите от разследването и не цели създаването на предварителна нагласа в обществото за възможните причини за случилото се“, заяви Сертова, цитирана от БТА.

Синът на Сертов - Детелин, пък заяви пред „24 часа“, че в четвъртък вечерта са се чули (ден преди да изчезне - б.а.) и е бил весел и усмихнат, както винаги. Планирали да изкарат коледните празници в София.

#Петко Сертов #Сертов #Емилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »