Самозапалилата се Силвия Мишкова издъхна

Самозапалилата се Силвия Мишкова издъхна
A A+ A++ A

32-годишната Силвия Мишкова, която се самозапали в Стара Загора в понеделник, починала във вторник вечер в пловдивската болница. Тя бе с тежка шокова травма и 92% изгаряния от общата телесна повърхност. По спешност беше извършена операция, включваща отбременяващи разрези на засегнатите участъци в долните крайници и гръдния кош и раните бяха превързани. Заради шоковото състояние жената бе поставена в медикаментозна кома. Направени й бяха вливания с кристалоидни разтвори и успокоителни (седативни) лекарства.

Мишкова живееше с родителите си на ул. "Гео Милев". На тази улица семейството има магазинче железария, пише местна медия. 

Сутринта в деня на злополуката съседите и са я видели да разхожда кученцето си, кокершпаньол. На никого от тях не направило впечатление Мишкова да е притеснена и по нищо не личало какво е запланувала младата жена. Тя отворила магазинa, както обикновено и към 8,30 часа излязла, като оставила майка си да я замества. Майката Мария Шишкова е бивша учителка по история в Пето основно училище.

Силвия е завършила Търговската гимназия "Княз Симеон Търновски". Не е омъжена има по-голяма сестра, която живее със съпруга и децата си в Германия.

Според съседите Силвия била саможива, живеела затворено. Имала куче и хранела бездомните котки в квартала. Никой обаче не знае да е била лекувана от психични проблеми, въпреки че се говорело, че има такива. 

#Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"