19-годишно момче от Лом пострадало при спречкване с наркопласьори

19-годишно момче от Лом пострадало при спречкване с наркопласьори
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Спречкване с наркопласьори е причината за инцидента, при който 19-годишно момче от Лом е било прободено с отвертка в областта на главата и тялото. Младежът е изпаднал в кома и има опасност за живота му.

До трагедията се стигнало след скандал между двама братя и двама наркопласьори. Момчетата си купували наркотици, но дилърите поискали по-висока сума и налетяли на бой.

При спречкването единият от пласьорите извадил отвертка и я забил в на 19- годишния Алберт В., съобщава в. „24 часа“.
Дилърът нанесъл и оше няколко последователни удара и в тялото на младежа. Сигналът към Бърза помощ е бил подаден от брата на намушкания.

Пострадалият е настанен в Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАРИЛ) на МБАЛ Лом. За момента специалистите препоръчват младежът да не бъде местен, тъй като отвертката е пробила челния синус и едостигнала до главния мозък.

Прогнозите на медиците за състоянието на 19-годишния не са оптимистични. Той не подлежи на операция, посочи шефът на ломската болница "Свети Николай Чудотворец" д-р Георги Савков.

Нападателят на младежа вече е заловен. Той и спътникът му са познати на полицията в Лом по линия на разпространение на наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство в РПУ -Лом.

Инцидентът е станал на 8 декември, около 23:30 часа на ул. "Хаджи Димитър" в Лом, в двора пред 2-ро осоновно училище "Константин Фотинов".

#Георги Савков #Лом

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"