50 000 долара за вечеря с Уилям и Кейт

50 000 долара за вечеря с Уилям и Кейт
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Искате да вечеряте с кралските особи на Великобритания принц Уилям и Катрин Мидълтън? Ще трябва да заплатите 50 000 долара за това удоволствие.

Това стана ясно след разточителния прием, който бе даден в неделя вечер в Ню Йорк по повод пристигането на кралската двойка. Тържеството обаче бе с благотворителна цел. То бе организирано от милионера сър Мартин Сорел и съпругата му Кристина в техния дом в Махнатън, а присъстващите 15 двойки е трябвало да платят баснословната сума и по този начин да се отбележи началото на благотворителна кампания за набиране на средства.

Инициативата на Кейт и Уилям цели да захрани тяхната Кралска фондация, която се занимава с благотворителност.

"Вечерята по същество е благотворителна. Уилям и Кейт ще се срещнат не с известни личности, а с доста богаташи с хедж фондове и финансисти", разкри източник пред The Mail.

Вечерята е била със строго официален дрескод, а обслужването е били поверено на служители от двореца.
Последната подобна инициатива, в която участие взеха принцът и съпругата му бе през 2011 г. Тогава двойката организира благотворителен мач по поло и събра за фондацията си над 650 000 британски лири.

Британският принц Уилям и съпругата му пристигнаха на посещение в Ню Йорк в неделя, но без своя син Джордж. Визитата на двойката ще продължи три дни. Двамата ще посетят Националния мемориал и музея за 11 септември, а в понеделник Уилям заминава и за Вашингтон, където ще се срещне с президента на САЩ Барак Обама.

Херцогинята, която през април очаква второ дете, няма да придружава съпруга си във Вашингтон, а ще участва в благотворителни прояви в Ню Йорк.

#принц Уилям #Кейт Мидълтън #Барак Обама #Ню Йорк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »