Краят на „Южен поток” не е дошъл, смята Менда Стоянова

Краят на „Южен поток” не е дошъл, смята Менда Стоянова
Тя обяви още, че мисията на Бюджет 2015 е да спре стремглавото спускане на държавата надолу към спиралата на финансовите дефицити. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Краят на проекта „Южен поток” не е дошъл, заяви депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова, цитирана от „Фокус”.

„Лошото е, че България попада под обстрел във връзка с един сблъсък на великите сили, но пък не бива да имаме ниското самочувствие на малка държава, която не може да се защити”, добави Менда Стоянова.

По думите и ЕС е този, който трябва да договори и да регулира своите отношения с Русия като с велика сила.

„Надявам се, че това посещение на премиера Борисов в Брюксел и положителните сигнали, които идват от това посещение, са точно в тази посока”, каза още Менда Стоянова.

Тя обяви още, че мисията на Бюджет 2015 е да спре стремглавото спускане на държавата надолу към спиралата на финансовите дефицити.

Стоянова очаква недоволство във всички сфери, защото една от основните мерки е 10% намаление на средствата за работна заплата на абсолютно цялата държавна администрация – министерства, ведомства, включително общини, извън делегираните дейности, на училища и здравеопазване.

#край #Южен поток #Менда Стоянова #бюджет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"