Бинев: Натискът срещу мен е чисто политически

Бинев: Натискът срещу мен е чисто политически
Депутатът от ПФ категорично заяви, че е корав човек и няма да си тръгне, защото някой го е обидил. Снимка: бТВ
A A+ A++ A

Натискът срещу мен е чисто политически, заяви депутатът Слави Бинев в ефира на бТВ относно протестите срещу назначението му като шеф на парламентарната комисия по култура и медии.

„Не смятам да подавам оставка. Законите трябва да бъдат спазвани, недопустимо е политици и законодатели да застават на страната на хора, които не спазват закона, каквито в момента са от БНТ, БНР и Министерството на културата”, коментира той.

По думите му атаката идва от центъра на ГЕРБ.

"Атаката идва от центъра на ГЕРБ, от главата – Бойко Борисов, и цели да ме унижи по начина, по който аз го правих две години", заяви той. 

Бинев обяви, че не държи хората да го обичат, а напротив, обществото щяло да е изключително доволно от това, „че не се харесваме”.

Депутатът от ПФ категорично заяви, че е корав човек и няма да си тръгне, защото някой го е обидил. По думите му протестиращите искат на позицията, която заема, да има „меко малко спокойно меченце, което да галят”, но той не е такъв, а е човек с воля и характер.

Слави Бинев каза, че се извинява за атаката си срещу националната телевизия и че не е правилно това, което е направил.

Той подчерта, че няма да подаде оставка под натиск, а би го направил, само ако съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов му я поиска.

 

#Слави Бинев #натиск #политически #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »