Бил Козби с контрадело срещу жена, обвинила го в изнасилване

Бил Козби с контрадело срещу жена, обвинила го в изнасилване
A A+ A++ A

Американският комик Бил Козби заведе контрадело срещу жена, която твърди, че я е насилил сексуално. Той я обвинява, че тя го изнудва за 250 000 долара.

55-годишната Джуди Хут заведе дело срещу Козби в съда в Лос Анджелис. Тя твърди, че е изнасилена от него през 1974 г. и това й е причинило емоционален стрес.

Адвокатът на Козби Марти Сингър заяви, че във внесените в четвъртък в съда документи е посочено, че защитникът на Хут му е направил на 25 ноември предложение да оттегли обвиненията си срещу 100 000 долара. На следващия ден поискал 250 хиляди, заплашвайки, че ще раздуха историята в медиите.

Освен Хут, над 20 жени се оплакаха от сексуално посегателство от страна на Козби. Преди дни три нови обвинителки се появиха в публичното пространство. Те обвиняват тв актьора, че ги е дрогирал и насилвал сексуално преди десетилетия.

На пресконференция в офиса в Лос Анджелис на известната адвокатка Глория Олред, е известна със защитата на жени - жертви на сексуална злоупотреба, трите обвинителки подробно разказаха за срещите ки с Козби. Две от тях го обвиняват, че първо ги е дрогирал без те да знаят, а след това ги е изнасилил. Третата казва, че се е държл непристойно с нея в ресторант и го обяви за сексуален хищник.

Адвокатката посъветва Козби, ако е сигурен, че няма в какво да бъде обвинен, да се изправи да се защитава пред съда.

#Бил Козби #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"