Секс скандал с ученици разтресе Кърджали

Секс скандал с ученици разтресе Кърджали
Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Секс скандал разтресе Кърджали. Порноклип с 15-годишна ученичка от няколко дни се разпространява в социалните мрежи. Записът с деветокласничката С. М.е с продължителност около 20 минути и на него се вижда как непълнолетното момиче прави секс с момче на видима възраст около 18 години.

Клипът е правен по време на ученически купон в апартамент, а от записа става ясно, че около правещата секс двойка има и други хора. Единственото, което официално съобщиха от полицията в Кърджали, беше, че извършват проверка по случая.

Според ученици в елитното училище, където учи момичето от клипа, за разпити са привиквани хора от нейното обкръжение. В учебното заведение се коментира, че клипът е разпространен в интернет от 13-годишно момче, което е присъствало на купона, но не е автор на записа. Сред учениците върви мълвата, че момчето е качило компрометиращия клип в мрежата с намерението да си отмъсти, тъй като заподозрял приятелката си, че е правила секс с баща му. 

По случая работи и Агенцията за закрила на детето. Нейни служители извършват социално проучване на семейството на С. М. Предстоят разговори на служители и психолог с ученичката. Според съученици на тийнейджърката тя е от порядъчно семейство.

Сигналът е получен в общинската служба за социално подпомагане на 28 ноември и в 10-дневен срок служителите трябва да се произнесат.

#секс скандал #Кърджали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"