Слави Бинев кани протестиращите на среща в парламента

Слави Бинев кани протестиращите на среща в парламента
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на Комисия по културата и медиите Слави Бинев покани протестиращите срещу неговия избор на среща в парламента в сряда. "Ако техните аргументи са по-добри от моите, аз ще удовлетворя техните желания", заяви Бинев пред журналисти в кулоарите на Народното събрание. "Чакам ги в 14:30 ч. в парламента", допълни той.

"Сядаме, говорим, действаме и дано нещата бъдат представени не както последния път, защото след вчерашната пресконференция останах с впечатление, че някои от медиите са били на друго представление", коментира още Бинев.

Попитан дали ще отиде на протеста в градинката пред "Кристал", за да разговаря с присъстващите, председателят на комисията заяви: "Къде да седя по пейките? Има си институции, където тези неща трябва да се случат".

Припомняме, че протестът на интелектуалците е планиран в 14:30 ч. в градинката „Кристал” в сряда, а сутринта над 1100 човека са потвърдили присъствието си. Хората на изкуството обещават шумна и безсрочна съпротива. Според тях не може бивш собственик на попфолк клуб да се грижи за културата в България.

На пресконференция във вторник Бинев заяви, че няма да се оттегли, наричайки недоволните срещу себе си платени.

#Слави Бинев #протест #кристал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"