Валери Симеонов: Няма драма със Слави Бинев, Морфов ще бъде съден

Валери Симеонов: Няма драма със Слави Бинев, Морфов ще бъде съден
Валери Симеонов
A A+ A++ A

Няма драма в това, че Слави Бинев е назначен за председател на комисията по медии и култура в парламента, коментира в студиото на Би Ти Ви Валери Симеонов. 

"Човекът, който ме е предложил, е Валери Симеонов и в момента, в който той ми поиска оставката, ще я получи на секундата", каза вчера Бинев.

Според Симеонов

председателят на комисията по култура не трябва да пее и да свири

а да е добър администратор в бранша, трябва да предлага законопроекти и да се занимава с еврофондове.

До момента няма нито един сериозен аргумент срещу Слави Бинев, каза Симеонов. Имал чалга заведение, но държеше две заведения, в които звучеше само българска рок музика, където свиреха и оцеляха най-добрите български групи.  

Кой ще ми говори за култура - тоя дето квалифицира Бинев като простак, или друг, който вдига среден пръст на фестивали и вика "Fu_ker, fu_ker, fu_ker", попита разпаленият Валери Симеонов.

Той обяви, че Александър Морфов, който вчера, в знак на протест, напусна Народния театър, ще бъде съден заради думите си по отношение на Бинев. 

Слави Бинев е един неграмотен, арогантен простак

, той може да е само управител на плувен басейн", обясни режисьорът пред Нова ТВ.

„Всички управляващи са в негласно обединение за унищожаване, геноцид върху собствената си държава, каза Морфов. Те нямат нужда от култура и смятат, че тя е противопоказна за българите. Бедният и нещастен човек се манипулира по-лесно. Управляващата политическа класа иска да доведе българина до любимия им елемент за гласуване – да е достатъчно с кебапчета и чалга да се гласува и избира. Те извършват тенденциозно унищожаване на българската култура, образованието и самочувствието и достойнството на българина”.

„Проблемът не е в Слави Бинев, а в цялата тази организация. Като знаем кой стои на върха – премиерът Бойко Борисов, за когото американското посолство каза, че е мутра, набъркан е в контрабанда с цигари, в производство на амфетамини, всичко е от един порядък”, допълни режисьорът.

 

#Слави Бинев #Валери Симеонов #Александър Морфов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »