Виктория Бекъм и Ема Уотсън с награди за безупречен стил

Виктория Бекъм и Ема Уотсън с награди за безупречен стил
Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Бизнес дамата и дизайнер Виктория Бекъм и актрисата Ема Уотсън бяха отличени за безупречния си стил по време на Британските модни награди в понеделник в Лондон.

След като преди време Бекъм получи признанието за най-успешен предприемач на Острова, ето че сега тя е отличена за най-добра марка. "Благодаря ви. Толкова съм горда да бъда британска. Горда съм и че изградих марката си тук във Великобритания. Искам да благодаря на екипа си. Обичам ви всички 50 пъти повече от преди и тази награда се дължи единствено на вас", каза тя, като не пропусна да благодари и на съпруга си Дейвид Бекъм.

"Изминахме дълъг път от гримьорната на "Спайс Гърлс", нали Дейвид? Ти ме вдъхновяваш всеки ден. Ти ме подкрепяш. Ти правиш всичко това възможно. Обожавам децата ни и моите родители, вие ме обичате безрезервно, а аз зная, че нямам най-лекия характер", призна още футболната съпруга.

Актрисата Ема Уотсън получи отличието за стил от Хари Стайлс от групата "One Direction", който миналогодишният носител. Тя бе в една категория с модела Кейт Мос, Дейвид Бекъм и съпругата на Джордж Клуни Амал Аламуддин.

Попи Делевин бе една от красавиците, които връчиха наградата Модел на годината на сестра й Кара Делевин. Редакторката на американското издание на списание "Vogue" Ана Уинтър пък бе удостоена с награда за изключителни постижения в областта на модата.

#Виктория Бекъм #Ема Уотсън #Дейвид Бекъм #Джордж Клуни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »