Анджелина Джоли катастрофира

Анджелина Джоли катастрофира
Анджи на премиерата на Unbroken в Берлин преди няколко дни. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Анджелина Джоли е претърпяла автомобилна катастрофа вчера вечерта. 39-годишната актриса пътувала с шофьора си, когато той загубил контрол над автомобила на мокър участък от пътя. Колата поднесла и се ударила в бордюра, като две от гумите се спукали.

"Автомобилът се удари в бордюра с висока скорост. Анджелина сигурно си е помислила, че са се ударили в друга кола. Беше страшно. Гумата се пръсна и е цяло чудо, че нищо друго не се случи с колата. Няма да се изненадам ако актрисата е получила контузия на врата", разказа свидетел на инцидента.

Всичко това се е случило след прожекция на новия филм Unbroken на Джоли в Бевърли Хилс. Смята се, че тя не е получила сериозни наранявания. По-късно на мястото е дошъл друг шофьор от компанията за луксозни превози, който я е откарал до дома й.

Анджелина Джоли не е единствената звезда, която наскоро претърпя катастрофа. Дейвид Бекъм и синът му Бруклин също преживяха подобно нещо, когато друга кола се сблъска в тяхната на връщане от тренировка по футбол на Бруклин в северната част на Лондон.

Междувременно, съпругата на Брад Пит получи поредно призвание в британско изследване, според което най-привлекателни са хората, запалени по благотворителността. Много знаменитости активно се занимават с благотворителност, но семейство Бранджелина се дават за основен пример заради създадената от тях фондация, участваща в хуманитарни каузи по целия свят. Те направиха две дарения по 1 милион долара. Едното беше за инициативата "Световни действия за децата", а другото – за "Лекари без граници".

Ева Лонгория създаде организация, която помага на умственоизтостанали деца, а Дейвид Бекъм подкрепя УНИЦЕФ още откакто играеше в "Манчестър Юнайтед".

#кино #актриса #Анджелина Джоли #Брад Пит #Бранджелина #Дейвид Бекъм #Ева Лонгория #катастрофа #Unbroken

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай