Семейство Тимбърлейк не иска да отглежда бебето си в Холивуд

Семейство Тимбърлейк не иска да отглежда бебето си в Холивуд
Снимки: ЕПА/ БГНЕС, Туитър
A A+ A++ A

Поп идолът Джъстин Тимбърлейк и актрисата Джесика Бийл планират да се преместят в родния град на певеца Мемфис, Тенеси. Причината за това е, че двамата не желаят да отглеждат детето си в Лос Анджелис, където в момента живеят. Съпрузите очакват първото си дете и искат семейството им да бъде далеч от светлините на прожекторите, характерни за Ел Ей.

Джъстин и Джесика искат децата им да имат роден град и семейна среда и те определено не искат да ги отглеждат в Лос Анджелис. Да бъдат близо до родния град на Джъстин е идеално, защото неговата майка Лин е дори по-развълнувана за бебето, отколкото са те. Бабата на Джъстин Сади също е на седмото небе. Джъстин е израснал в малък град и казва, че затова е имал страхотно детство“, разкрива източник на списание ОК!.

Бъдещата майка Джесика, която е родена в Минесота и чието семейство сега живее в Боулдър, Колорадо, също много ще се радва да напусне Лос Анджелис.

Същият източник сподели още пред списание OK!: „Джесика не харесва начина, по който живеят децата в Холивуд. Тя иска нейните деца да имат добри ценности и чувство за общност“.

#Джъстин Тимбърлейк #Джесика Бийл #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"