Мутафчиев: Имам проблем с "марката" Слави Бинев

Мутафчиев: Имам проблем с "марката" Слави Бинев
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът Христо Мутафчиев призна, че много хора го мразят и му завиждат, защото "България не обича успелия човек". В сутрешния блок на бТВ в неделя той сподели, че е добро момче и цитира песента на групата БТР.

По отношение избора на Слави Бинев за председател на културната комисия в парламента, той отсече: "Да си взима документацията и да си тръгва! Нямам проблем с него като човек, но имам проблем с "марката" Слави Бинев. Всички знаем за неговото минало."

Колкото до министъра на културата Вежди Рашидов, Мутафчиев е убеден, че той не е "марка", но направи културата "марка". "Аз стоя зад него, защото сме се разбрали за много бъдещи проекти".

"Аз не осъждам, а обсъждам Слави Бинев. Аз искам да има диалогичност и ако той е комуникативен и комбинатичен и с идея за движение напред, защо да не работим. Ако съсловието обаче скочи на протест, ще застана зад тях", изрази мнението си актьорът.

Той сподели, че играе в нова постановка - на Яна Борисова - "За теб", в която е в тандем със Станимир Гъмов и се играе на Открита сцена в "Сълза и смях".

#Христо Мутафчиев #Слави Бинев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници