Каракачанов: Назначението на Пенев е неуважение към софиянци

Каракачанов: Назначението на Пенев е неуважение към софиянци
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов определи назначението на зам.-председателя на партия "Свобода и достойнство" за областен управител на София Веселин Пенев за неуважение към Патриотичния фронт и към софиянци, тъй като никой не го познава.

В сутрешния блок на ТВ7 в четвъртък той коментира още, че не е нормално Патриотичният фронт да научава за подобни назначения от медиите и подчерта, че след като се търси одобрението им за един или друг закон, е редно същото да се случва и при кадровите решения.  

"Ако имахме известни колебания по отношение на Орхан Исмаилов, след вчерашното назначаване на зам.-председателя на партия "Свобода и достойнство" за областен управител на София везните клонят към оттегляне подкрепата за правителството. Нещата ще станат ясни в началото на следващата седмица", заяви още патриотът.

Той препоръча на ГЕРБ и Реформаторския блок да бъдат по-комуникативни и категорично отхвърли възможността ВМРО да остане да подкрепя правителството, а НФСБ да мине в опозиция. Ако Патриотите оттеглят подкрепата си, няма да има предсрочни избори, категоричен е той. По думите му други партии вече са заявили, че биха застанали зад кабинета, така че повод за притеснение няма.

#Красимир Каракачанов #НФСБ #Орхан Исмаилов #ВМРО #Веселин Пенев #София #Патриотичен фронт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"