Лиляна Павлова не се пекла на плажа в Катар

Лиляна Павлова не се пекла на плажа в Катар
Регионалният министър Лиляна Павлова каза, че не се е пекла на плажа в Катар. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Регионалният министър Лиляна Павлова каза, че не се е пекла на плажа в Катар и опроверга твърдението на Трайчо Трайков, че всички от българската делегация са ходили на плаж по време на визитата.

„Все пак се разходих по плажната ивица," каза Павлова пред bTV. Tя обясни, че не се е препичала на слънце, тъй като жените в емирството не могат да ходят по бански.

В събота вече бившият министър Трайчо Трайков обясни, че всички, без изключение, от българската делегация, са били на плажа в Катар.

Според Павлова бизнес форумът в Катар е бил много полезен и се е свършила много работа - договорени са нови партньорства и 100-те милиона долара, които ще инвестира арабската държава, са само началото на партньорството между двете страни.

Лиляна Павлова защити другия напуснал министър - Стефан Константинов, който според нея е честен човек и си е вършел много добре работата.

„Той се опитваше да направи нещата по свой начин, но не успя. Не вярвам да е имало лобистки интереси зад него, но и никой не е застрахован от това," каза тя.

Павлова призна също, че за да убеди премиера Бойко Борисов в нещо, използвала само и единствено аргументи.

„Той възприема добре хора с теза. Успях да променя мнението му по някои основни проблеми," посочи тя..

#Лиляна Павлова #Павлова #министър на регионалното развитие и благоустройството #Трайчо Трайков #министър на икономиката и енергетиката #Катар #плаж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"