Половин милион нашенци посрещат Нова година в чужбина

Половин милион нашенци посрещат Нова година в чужбина
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Петте почивни дни по Нова година подтикват българите да резервират празничните оферти месец по-рано. Близо половин милион нашенци ще посрещнат 2015 година в чужбина. Около 280 000 българи ще пътуват по празниците из страната.

Гърция и Дубай са сред най-търсените дестинации. Някои туроператори предлагат петзвезден хотел в Анталия за 320 лева. В тази цена е включен и транспортът. Толкова ще ви струва и новогодишната нощ на остров Тасос - разбира се, не по-евтино от нощувките и вечерята за Нова година в България. Сред офертите можете да избирате между къща на село (60 лева), хотел или вила.

Екзотичната дестинация Дубай по празниците ще струва около 1500 лв. Вече има няколко планирани чартърни полети от София и Варна, с които ще пътуват почиващите в съседните Гърция и Турция.

Във Велико Търново и региона хотелите са резервирани на 70%. Българите предпочитат да празнуват извън дома. Спокойствието и битовата атмосфера предпочитат големи приятелски компании, които сами определят и приготвят менюто си.

Новата година може да посрещнете и с обикновена вечеря, но с уют в малките семейни хотели в Централен Балкан.

#Нова година #2015 #Гърция #Дубай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"