Падне ли сняг: Бог - високо, цар - далеко!

Падне ли сняг: Бог - високо, цар - далеко!
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова от няколко дни обикаля телевизиите и всява смут как няма пари за снегопочистване, няма машини, няма пясък, парите са изхарчени за рязане на храсти по пътищата.

Разбира се, обвиненията са насочени срещу кабинета „Орешарски“, по стара практика на сегашната власт винаги са й виновни предишните управляващи.

Сега изходът е да се прави от нищо – нещо, и поне тези снегорини, които имаме, да са в „бойна готовност“, когато паднат снежинките.

Всички видяхме в края на октомври как кметът на София Йорданка Фандъкова с гордост обяви, че „зимата този път няма да ни изненада“. Впоследствие обаче направо си бяхме „изненадани“ от тежкия сняг, който блокира буквално половин България.

Е, сега явно министър Павлова „си измива ръцете“ и съвсем не се наема с такива гръмки изказвания, за да не я обвиняваме нея като изпаднем в безизходица по заледените родни пътища.

А кой да поеме отговорност за снегопочистването у нас и докога в 21-ви век снегът ще е пречка за нормалното ни придвижване в страната и в градовете?

Защото всички си плащаме данъците, чистим си отговорно пред блока и накрая пак тънем в лепкавата киша на бюджетната дупка!

#Лиляна Павлова #Йорданка Фандъкова #сняг #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"