Позорно равенство за България срещу Малта

Позорно равенство за България срещу Малта
A A+ A++ A

Отборите на България и Малта завършиха при резултат 1:1 на стадион "Васил Левски" в мач от квалификациите за европейското първенство през 2016г. във Франция. Голът за българите бе отбелязан от Андрей Гълъбинов в 6-ата минута след подаване на Михаил Александров. За отбора на Малта се разписа Клейтън Фейла от дузпа в 49-ата минута. Тя бе отсъдена след нарушение на Веселин Минев в наказателното поле. 

"Тркольорите" играха добре и превъзхождаха съперника си през целия мач. Владееха топката повече и контролираха играта. Липсата на точност и прецизност при головите положения се оказа решаваща за изхода на мача.

Влизането на Илиан Мицански, Маркиньос и Александър Тонев в игра през второто полувреме не промени положението. В 75-ата минута Ивелин Попов изпусна дузпа, пращайки топката над горната греда. Възпитаниците на Любослав Пенев дадоха всичко от себе си, но късмета не беше на тяхна страна. 

Мачът се игра пред почти празни трибуни на националния стадион, а след последния съдийски сигнал футболистите получиха освирквания за слабото си представяне.

След срамното равенство от тоталния аутсайдер в група "Н", а именно Малта, България е на четвърто място в групата с 4 точки. Отборът на Норвегия заема 3-то място с цели 9 точки и оставя шансовете ни за класиране нищожни.

#България #Малта #национален отбор по футбол #Евро 2016

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници