Димитров към РБ: Да не си разказваме вицове през медиите

Димитров към РБ: Да не си разказваме вицове през медиите
"По-добре да се видим колкото пъти е необходимо, вместо да си говорим през телевизиите", пише Димитров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Уважаеми колеги Реформатори, да не си разказваме вицове през медиите, написа във "Фейсбук" профила си депутатът от Реформаторския блок Мартин Димитров.

"Трудно се събира, лесно се разпилява. При всяко обединение на дясното започва зловеща битка за вкарване на разделителни линии", пише Димитров. По думите му от тях зависи да се запази и надгради постигнатото.

Причината е напрежението в коалицията от започналата организация на конгрес за избор на общ лидер и декларацията на "Движение България на гражданите", според която между партиите в Реформаторския блок има висока степен на недоверие. Според ДБГ без да има резултати от заявените от тях реформи чрез министрите си, не е продуктивно да се провежда конгрес.

На въпрос за разединението в Реформаторския блок и противоречивата декларация на „Движение България на гражданите” на Меглена Кунева, в която се говори за недоверие вътре в политическото обединение, Петър Москов в събота отговори с виц: Една жена подала молба за развод, защото след 4 години брак с комунист, той й обещал: „Утре ще го направим“ и тя останала девствена.

Отвърна му Даниел Вълчев с вицове за косопада и за блондинките.

"Муцка, направих си втора дупка на ухото. - И кво сега? По-добре ли чуваш?" Като си изберем лидер какво точно ще стане, хората ще ни вярват повече, по-добри реформи ще направим, по-добри ще са отношенията между нас, какво ще спечелим повече от това, освен че някой ще се накичи с карамфил на ревера", коментира вчера Вълчев пред БНР.

Той разказа и още един виц - "Кое е най-доброто средство срещу косопад? - Да си намажеш главата с мед, след една седмица пляскаш с ръце, мухите отлитат, но крачетата им остават".

"Част сме от ключово управление, което има шанс да свърши много работа. Да се променим и реформираме чрез множество срещи, дискусии и постигане на съгласие. По-добре да се видим колкото пъти е необходимо, вместо да си говорим през телевизиите", пише още Мартин Димитров във Фейсбук.

Той призова реформаторите да спрат шоуто през медиите, "а и най-добрите вицове се разказват в малки компании далеч от прожекторите…"

#Мартин Димитров #вицове #медии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"