Пулев в болница след срещата с Кличко

Пулев в болница след срещата с Кличко
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Кубрат Пулев бил принуден да посети клиника в Хамбург след боя си с Владимир Кличко. Според RTL българинът е с тежко мозъчно сътресение, но информацията на телевизията засега не е потвърдена от официални източници.

Българският боксьор понесе тежки удари в главата и по препоръка на лекаря на ринга Щефан Бок е бил откаран в Университетската болница в града. Д-р Бок е имал съмнения за счупвания в носа и скулата на Кобрата и е поискал да се извърши и проверка на мозъка.

Резултатите от прегледите все още не са известни.

Кличко, който нокаутира Пулев в петия рунд на мача в Хамбург,  посвети победата си на  "украинските герои", които водят битка за независимост.

"Благодаря на всички за поддръжката. Милиони днес стискаха палци за мен. Беше трудно, Кубрат се опитваше да пази дистанция, аз се опитвах да го достигна... Украйна сега преживява трудни времена, искам да посветя нокаута, победата ми, на хората, които се борят за нашата независимост. Нашите герои. Обичам ви. Слава на Украйна!", каза Кличко след боя.

Кличко за Пулев след мача:

Пред една от телевизиите веднага след мача Кличко заяви, че неговият съперник iе е представил добре в борбата за световната титла на Международната федерация по бокс, въпреки загуба с нокаут.

"Много съм щастлив да се боксирам там, където започнах професионалната си кариера. Пулев е много добър боксьор, трябва да му се отдаде заслуженото. Той работеше добре на дистанция, аз се опитвах да го достигна. Радвам се, че успях да спечеля толкова бързо. Искам да похваля моя съперник, той се държа храбро", бяха думите на украинеца.

Пулев за Кличко след мача:

"Не съм доволен от себе си. Продължаваме да работим. Поздрави на цяла България, благодаря на всички, че ме подкрепяха. Продължавам напред", бяха първите думи на Кобрата след двубоя.

"Може би опит не ми стигна, прекалено рано дойде този мач. Не може да се отрече, че абсолютно всичко е на негова страна, но това не ме оправдава. Трябваше да го победя, въпреки всичко. Чувствам се супер, не показах всичко, на което съм способен. Имаше и положителни неща, от които аз ще си извадя поука", каза още Пулев.

"Хиляда номера, те са си монополисти, всичко са си подготвили, съдии. Не искам да се оправдавам, загубата си е загуба. Не показах доста от нещата, но малшанс. Едва ли ще дадат реванш, монополисти са. Меко казано си е мафия", допълни той.

#Кубрат Пулев #Кобрата #Кличко #Владимир Кличко #болница #хамбург

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »