Крисия представя България на детската Евровизия

Крисия представя България на детската Евровизия
Финалът започва в 20.00 часа българско време.
A A+ A++ A

Десетгодишната Крисия Тодорова и единадесетгодишните Хасан и Ибрахим Игнатови представят България днес в конкурса "Детска Евровизия" в Ла Ваета, Малта. Te ще изпълнят песента „Планетата на децата“, написана специално за конкурса.

Финалът започва в 20.00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по БНТ и БНТ HD. Според предварителния жребий те ще излязат втори по ред на сцената.

Токов удар прекъсна генералната репетиция точно по време на изпълнението на Крисия, Хасан и Ибрахим. Крисия продължи да пее в тъмнината около 20-30 секунди и беше бурно аплодирана.

Според регламента от територията на България нямаме право да гласуваме за Крисия, Хасан и Ибрахим, но българите, живеещи в страните-участници, имат тази възможност.

Ако се намирате в Армения, Беларус, Грузия, Италия, Кипър, Малта, Черна гора, Русия, Словения, Сърбия, Украйна, Холандия, Хърватия и Швеция трябва да гледате местната телевизия, която излъчва конкурса и да гласувате на изписаните на екрана телефони след края на последната конкурсна песен.

Ако се намирате в чужбина, но извън някоя от участващите държави, ще можете да гледате конкурса на официалния сайт на Детската Евровизия. Победителят от гласуването на неучастващите страни няма да се добави към общия резултат, а ще излъчи собствен победител, който ще получи специална награда.

#Крисия #Детска евровизия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"