Светлинно-музикално шоу, изненади и няколко по-малки мача преди срещата Пулев-Кличко

Светлинно-музикално шоу, изненади и няколко по-малки мача преди срещата Пулев-Кличко
A A+ A++ A

Готов е боксовият ринг, на който утре един срещу друг ще се изправят Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Подготовката на 16-хилядната зала „Арена О2” в Хамбург е в разгара си, като над 300 души работят за организацията на голямата битка, която Нова ТВ ще излъчи пряко.

Въпреки че е почти завършена, сцената за предстоящия сблъсък ще бъде временно разглобена за провеждането на хокеен мач, като веднага сред това изграждането на ринга ще започне отново.

Преди началото на големия мач организаторите обещават специална шоу програма: светлинно музикално шоу, атрактивни изненади и няколко по-малки боксови мача.

Преди време Кличко ми каза, че ако може да промени живота си, иска да бъде рок звезда – като вокала на „Ред Хот Чили Пепърс”, затова ще излезе на ринга с тяхна песен", коментира Инго Рхоба от отдел „Бокс” в RTL. Кубрат Пулев пък се очаква да излезе с парче на рок титаните AC/DC – традиционно той се появява под звуците на Thunderstruck.

"Владимир Кличко е преди всичко медийна звезда”, коментира шампионът на България Свилен Русинов, единственият наш съгражданин, побеждавал Виталий Кличко. „Владимир израсна покрай брат си Виталий, който му проправи пътя към професионалния бокс и покрай него стана световен шампион. Разбира се, че Виталий е много по-добър”. 

„Левият прав на Кличко открива неговата брадичка. Кубрат трябва да се възползва от това”, този съвет отправи към българина треньорът ветеран Тодор Занданов. „Стъклената брадичка” е слабото място на украинеца".

Утре, 15 ноември, Нова ТВ ще излъчи на живо сблъсъка с начало на студиото в 23:00 ч. В ефира на медията Кобрата ще даде и първото си интервю, веднага след края на битката. 

 

#Виталий Кличко #ринг #бокс #спорт #Пулев #Кубрат Пулев #Кобрата #Владимир Кличко #Кличко #хамбург

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"