Дъщерята на Р. Овч. възпя комбинацията ром и кокос

Дъщерята на Р. Овч. възпя комбинацията ром и кокос
Кадър от "Вечните деца"
A A+ A++ A

Яна, дъщерята на Румен Овчаров (бивш енергиен министър в правителствата на Жан Виденов и Сергей Станишев) от известно време се опитва да пробие в музиката.

След не особено успешния си дебют (чуйте го ТУК) 34-годишната изпълнителка явно е положила доста усилия за усъвършенстване на вокалните си умения, което личи от новата й песен - “Ром и кокос”. Музиката и аранжиментът са на Валентин Танчев, автор и на първия й сингъл "Вечните деца", а текстът отново е на самата певица.

Парчето е с лятно звучене, в унисон с топлото време през последните дни. Все още няма клип, в момента на фона на музиката се сменят летни снимки, част от които са на Яна.

Всъщност, любовта на Яна към музиката не е от скоро. Като малка четири години взимала уроци по пиано, а в детската градина винаги била солистка на групата. После продължила музикалното си развитие в хорови групи, както и с участието си в ансамбъл за народни песни. 

„Майка ми е много добра певица, никога не е ходила на уроци, но дарбата й идва от душата. Винаги, когато се събираме по празници и почне да пее, грабва всички. Баба ми пък е била народна певица“, разказва Яна. Разкрива, че в началото баща й не гледал сериозно на това й занимание, но по-късно осъзнал, че музиката я прави щастлива.

#Румен Овчаров #Яна #песен #ром

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"