Тимбърлейк става татко за първи път, Робърт Дауни Джуниър - за трети

Тимбърлейк става татко за първи път,  Робърт Дауни Джуниър - за трети
Джъстин Тимбърлейк
A A+ A++ A

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл очакват първото си дете. Миналата седмица редакторът на списание InStyle - Ариел Фоксман, публикува в Туитър снимка, текстът на която гласеше: "Честито, Джесика! Очакваме с нетърпение да видим стила ти на бременна на червения килим". Публикацията скоро бе изтрита, но редица издания успяха да я препечатат.

Тимбърлейк и Бийл са двойка от януари 2007 г., а през октомври 2012 г. се ожениха в Италия. В момента съпругът е на световно турне, което ще завърши в началото на януари. За съпругата се говори, че снима драмата Shiva and May с режисьор Даян Бел.

Актьорите Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс пък, за които знаем, че също очакват първото си дете, не искат да знаят предварително пола на бебето. Бъдещите родители споделиха неотдавна, че желаят потомството им да има нормално детство, далеч от Холивуд.

"Двамата са си говорили много да се преместят от Лос Анджелис, когато бебето се роди. Те искат децата им да тичат навън, искат да имат куче, да бъдат свободни да изпитат всичко това", обясни техен познат. 38-годишният Райън се ожени за 27-годишната си колежка през 2012 г.

Докато някои звездни двойки тръпнат около първото раждане, друг любимец - Робърт Дауни Джуниър, стана баща за трети път. Той и съпругата му т 2005 г. - Сюзън (на снимката долу), посрещнаха дъщеря си в Лос Анджелис. Момиченцето е второ дете за двамата и трето - за актьора, който има 21-годишен син от предишната си връзка.

 

#Райън Рейнолдс #Блейк Лайвли #Джъстин Тимбърлейк #Робърт Дауни-джуниър #музика #кино #Джесика Бийл #Робърт Дауни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »