Ревизоро: Акцията в Лесово е голям провал

Ревизоро: Акцията в Лесово е голям провал
A A+ A++ A

Акцията срещу митничарите в Лесово е голям провал, не успех, смята бившият митнически шеф, а сега депутат от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро.

Според него полицаите са се държали като мутри, не като защитници на закона. Какъв е смисълът да затворят едни жени в една стая и да ги държат там часове наред, запита той в интервю за сутрешния блок на бТВ.

Да, в митничарите, които са арестувани, са намерени пари. У началникът им са намерени пари и е проследен пътя на тези пари до Бургас. Но защо не проследиха докъде стига схемата в София?

Според Емил Димитров акцията е спряла канала на първата отсечка. Ако се говори за престъпна схема, а такава очевидно има, разкриването й е прекъснато.

Има организатор на по-високо ниво и трябваше да стигнат до него, категоричен е Ревизоро.

Неговото мнение е, че с тази зрелищна акция, от която няма кой знае каква полза, се вдига шум, защото предстои обсъждане на бюджета.

След разделянето на службите бюджетът от 700 млн. лв. нарасна на 1 млрд. и 400 млн. лв - но той не им е достатъчен, ще искат повече. А това, което правят, не е ефективно, обясни Димитров.

Депутатът изброи поименно задържани сега митничари, които не са били уволнявани, а напротив - издържали са теста и са направени началници от сегашния шеф на митниците Ваньо Танов.

 

 

 

#Емил Димитров #Ревизоро #Лесово #Ваньо Танов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници